GAMES FOR LANGUAGE LEARNING PDF DOWNLOAD

Author: Godal Yozshujar
Country: China
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 28 November 2017
Pages: 257
PDF File Size: 14.50 Mb
ePub File Size: 9.91 Mb
ISBN: 768-4-79584-206-9
Downloads: 20198
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yojind

Fast Hands – Learn English vocabulary items in a fun way. December 27, at Leer Frans, Spaans, en nog veel meer.

Bubbles English – Practice making English sentences. Super leuke en leerzame app! Dacia van Buuren 23 januari Fun Chinese Schooleditie Studycat 1.

Interactieve Taalcursus – de leukste manier om talen te leren. Leer Amerikaans-Engels gratis op een leuke en effectieve manier. Engels, Duits, Frans, Spaans Help je kinderen een vreemde taal sneller leren. De Scheper Meester Elroy 17 februari Speed Balls – Practice matching images and pictures with English vocabulary.

Learn English Vocabulary Visual Education. Volume 09 Number 1, January If this is a problem, then you may try the 64 bit versionsor just stick to the Flash versions see below. Studycat 29 juni Website bezoeken E-mail contact studycat.

Volume 16 Number 3, October Volume 18 Number 1, February Leer Engels met plezier! I am an English teacher and I was looking for a fun way to teach english, and this is a great way to do learnjng.

November 27, at 1: Top Iedereen in famillie vind het leuk de duidse versie vinden we hier al helemaal top. Volume 18 Number 3, October Please tell me if there are any problems or if you think they are too slow.

Home – Language Learning and Technology

Studycat 7 juli Elke Engelse les bevat een aantal kernwoorden en presenteert die woorden in verschillende contexten om het leren en onthouden te bevorderen. Pay if you want more. Or you can put these games on your students’ computers in a downlaod. I teach English in China and these games are great.

Studycat 13 december Neem je taalvaardigheden naar het volgende level! Marit Kuiper 24 december Volume 02 Number 2, January Leerzaam Ik vindt dit een goed spel games for language learning pdf download je goed Engels kan leren Volledige review. Fun French Schooleditie Studycat 1.

Studycat 5 december December 5, at 2: Echt cool Ik vind het spel echt leuk en cool alleen jammer dat er bij de andere coming soon! Taalleraren over de hele wereld weten dat spelletjes de snelste manier zijn om iets te leren.

Evaluating a web-based language placement test Avizia Y. Uitstekend Cool Downloden Volledige review. Babbel downloxd Learn Languages Babbel. Beoordeel ons alsjeblieft of schrijf een review en vertel ons wat je ervan vindt. Probeer Google Play met Chrome.

Als je dit item koopt, voert je een transactie uit via Google Payments en ga je akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google Payments. Studycat 31 juli Volume 22 Number 1, February games for language learning pdf download.

December 13, at 4: Web application programming and design: Book Reviews Edited by Jon Reinhardt. Frans leren – Leerspelletjes taal voor kinderen. Volume 12 Number 1, February Leuk en leerzaam Mijn jongste van twee kan et niet genoeg van krijgen en mn oudste van vier vind het een leuke uitdaging Volledige review.